Szárított virágpor - 1000g

Szárított virágpor - 1000g

Product rating: 5/5 (1x)

Your rating:

NOVINKA

100% Szárított vegyes virágpor regisztrált Gömöri méhészektől

5500 Ft

Hozzáférhetőség: Skladom

A virágpor természetes antibiotikum és multivitamin. A szárított virágpor természetes immunerősítő. A szervezet számára alapvető fehérjéket, zsírsavakat, vitaminokat, hatalmas mennyiségű B komplexet, ásványi anyagokat és más, az emberi test számára értékes anyagokat tartalmaz. Kiváló energiaforrás minden aktív ember számára. Ellenállóbbá teszi a szervezetet, serkenti a szellemi frissességet, segít legyőzni a fáradtságot, javítja az étvágyat. Regeneráló hatással bír.

Virágpor fogyasztása:
Mivel a legtöbb virágpor íze édeskés, így fantáziánk szerint, kipróbálhatjuk a legkülönfélébb ételekkel és italokkal. Az emberi szervezet akkor tudja a leghatékonyabban felhasználni és megemészteni a virágporszemeket ha fermentáljuk öket. Tehát ajánlatos erjesztésnek (emésztésnek) alávetni mézben vagy mézvízben.

Egyszerü elkészítési módok:
1. Töltsünk egy kanál virágport egy pohárba, és adjunk hozzá kis mennyiségű vizet. A virágporszemek megnedvesítése után keverjük össze sűrü kásává. Ezután adjunk hozzá kisebb mennyiségű mézet. Így azonnal fogyasztható.
2. Egy 2,5 dcl pohárba adjunk 25 g mézet (2 evőkanál),100 g szárított virágport, 40 g (5 evőkanál) forralt vízet lehűtése után. Alaposan keverjük össze és 2-3 napig hagyjuk a nyitott pohárban. Az így keletkezet kásából napi 1-3 teáskanállal ajánlatos fogyasztani. Részletes leírás itt található

Adagolás:
Az ajánlott adag felnőttnek legfeljebb 15 g / nap (1 teáskanál = 5 g). Napi háromszor 1 teáskanállal. Ideális esetben a virágport reggel éhgyomorra fogyasztjuk (nem számít, ha ételbe vagy italba adjuk hozzá) A virágport étkezések közben is fogyasztajuk, de soha nem este, vagy lefekvéskor. A használat időtartama egy hónap. Ezt legalább egy hét szünettnek ajánlalatos követnie. Az optimális évente több ciklusban fogyasztani, főleg az évszakok kezdetén és az influenza-szezon előtt.

Figyelem: Allergia esetén mindenkép konzultáljon orvosával a fogyasztásról.

Új hozzászólás

* (Kötelező)

New product question

* (Kötelező)

Bejelentkezés

This website uses cookies. More info